marika12 Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 WitamW listopadzie miałam wypadek samochodowy.W wyniku którego doznałam wstrząśnienia pnia mózgu,skręcenia kręgosłupa szyjnego .Mam stwierdzony szyjny zespół korzeniowo-bólowy z objawami neurologicznymi i ograniczeniem ruchomości kręgosłupa,powypadkowe zniesienie lordozy szyjnej.Leczyłam się 4 miesiące,a obecnie idę na następną rehabilitacje.Obrażenia mają odzwierciedlenie w dokumentacji medycznej z poradni neurologicznej .Miałam komisje lekarską z tytułu polisy NW kierowcy i dostałam maila że przyznali mi 5%.Czy jest to właściwy procent czy sie odwoływać.Dziękuję za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaras80 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 oczywiscie ze sie odwolac Boze jak mozna 5 procent tu przyznac nalezy sie pani co najmniej z tego co widze okolo 13 procent a urazy psychiczne to gdzie??? co najmniej mozna wyciagnac w tym przypadku 15 tys Link to comment Share on other sites More sharing options...
griszo Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Co innego PZU co innego ZUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now