Dawiddd Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam.Dzisiaj miałem sytuacje, że kobieta wjechała mi w zderzak. Uszkodzenia moje są bardzo małe - ryska na zderzaku. Czy jednak moge się ubiegac o odszkodowanie z jej OC na malowanie całego zderzaka? (Pomalowałbym sobie w tym sposobem zderzak, który już sie o to prosi ) Na jakie odszkodowanie moge liczyc? Czy jednak moja szansa jest zerowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Szkodowy Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś szkodę z jej polisy. Na odszkodowanie oczywiście możesz liczyć. Na wypłaconym odszkodowaniu nie powinieneś się wzbogacić, w praktyce jednak możesz (w zależności od wypłaconej kwoty i zdolności malarski) na zaistaniałej sytuacji zyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Dawiddd wrote:Witam.Czy jednak moge się ubiegac o odszkodowanie z jej OC na malowanie całego zderzaka? (Pomalowałbym sobie w tym sposobem zderzak, który już sie o to prosi )pół zderzaka nie da się pomalować, natomiast jeśli lakier jest już na nim w opłakanym stanie to potrącą ci z lakierowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi