Dawiddd Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Witam.Dzisiaj miałem sytuacje, że kobieta wjechała mi w zderzak. Uszkodzenia moje są bardzo małe - ryska na zderzaku. Czy jednak moge się ubiegac o odszkodowanie z jej OC na malowanie całego zderzaka? (Pomalowałbym sobie w tym sposobem zderzak, który już sie o to prosi ) Na jakie odszkodowanie moge liczyc? Czy jednak moja szansa jest zerowa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam_Szkodowy Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Zgłoś szkodę z jej polisy. Na odszkodowanie oczywiście możesz liczyć. Na wypłaconym odszkodowaniu nie powinieneś się wzbogacić, w praktyce jednak możesz (w zależności od wypłaconej kwoty i zdolności malarski) na zaistaniałej sytuacji zyskać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_1st Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Dawiddd wrote:Witam.Czy jednak moge się ubiegac o odszkodowanie z jej OC na malowanie całego zderzaka? (Pomalowałbym sobie w tym sposobem zderzak, który już sie o to prosi )pół zderzaka nie da się pomalować, natomiast jeśli lakier jest już na nim w opłakanym stanie to potrącą ci z lakierowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts