jagodka Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Witajcie forumowiczeMam do was proźbę . Może ktoś z was miał problemy ze zrostem kości po złamaniu i przyjmował jakieś dobre leki które mu pomogły . Prosze o odp . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alawpr Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 jagódka wrote:Witajcie forumowiczeMam do was proźbę . Może ktoś z was miał problemy ze zrostem kości po złamaniu i przyjmował jakieś dobre leki które mu pomogły . Prosze o odp .Niestety Jagódko nie ma żadnego leku na zrost;-) Pisaliśmy kiedyś ,że ten kto go opatentuje dostanie Nobla.Mialam problemy ze zrostem,piszczel w pewnym momencie przestala się oblewac. Poddano mnie zabiegowi podania komórek macierzystych,inaczej zwanych czynnikiem zrostu. Po tym zrost ruszyl mocno z kopyta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
renata re Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Witam ja miałam powazne problemy ze zrostem i pomogła kalcytonina łososiowa POZDRAWIAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now