jagodka Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witajcie forumowiczeMam do was proźbę . Może ktoś z was miał problemy ze zrostem kości po złamaniu i przyjmował jakieś dobre leki które mu pomogły . Prosze o odp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 jagódka wrote:Witajcie forumowiczeMam do was proźbę . Może ktoś z was miał problemy ze zrostem kości po złamaniu i przyjmował jakieś dobre leki które mu pomogły . Prosze o odp .Niestety Jagódko nie ma żadnego leku na zrost;-) Pisaliśmy kiedyś ,że ten kto go opatentuje dostanie Nobla.Mialam problemy ze zrostem,piszczel w pewnym momencie przestala się oblewac. Poddano mnie zabiegowi podania komórek macierzystych,inaczej zwanych czynnikiem zrostu. Po tym zrost ruszyl mocno z kopyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata re Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam ja miałam powazne problemy ze zrostem i pomogła kalcytonina łososiowa POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi