olunaa Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Witam serdecznie Miałam wypadek, uszkodzenia przodu samochodu sa na tyle duze ze facet z allianz stwierdzi ze kasacja... Byłam w szoku nie myslałam, ze to az tak zle... Zdecydowanie nie chce rozstawac sie z samochodem, w warsztacie powiedzieli ze naprawa wyniesie tak naprawde 4-6tys. Nie godze sie na klasacje. Zreszta facet powynajdywał mi tam takie rzeczy, które według mechaników nie sa uszkodzone. Pytanie ile oni sa mi w stanie zwrocic? samochod przed wypadkiem był wyceniony na 15 tys, boje sie ze to co mi wypłaca nie pokryje kosztow naprawy... Prosze o pomoc! Co mam robić, żeby jak najwieciej uzyskac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Poczekajmy na oficjalną wycenę z z allianz.Odszkodowanie będzie różnicą miedzy wartością samochodu (przed wypadkiem) a wartością pozostałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi