MasterrMaly Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam !Mam 17 lat i dwa miesiące temu, dokładnie (24.02.2010r) doznałem kontuzji na Turnieju w Piłkę Halową, podczas jednego meczu kopnąłem się z kolesiem prosto nogę w nogę, i złamałem kość - piszczel (on też ;p) od razu karetka zawiozła mnie do szpitala , dali mi to w gips i po dwóch dniach złożyli mi operacyjnie, śrubami wkręcili mi pręt w kość. Sam się na tym nie znam to napisze to co oni mi napisali na kartce :P.K.D - otwarta repozycja złamaniaZespolenia prętem śródszpikowym blokowanym Więc Proszę, mógłby mi ktoś trochę wytłumaczyć sprawę związaną z rehabilitacją. Jakie ćwiczenia kogę wykonywać w domu, i po jakim czasie znowu mógłbym wbiec na boisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania1661348223 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Wiesz co zajrzyj lepiej na stronę zlamanie nogi -rehabilitacja.Ja twój post tam przekopiowalam ale sam przejrzysz zapytasz i predzej ci ktoś powie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreta Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ja proponuję udanie się do specjalisty, nie wszytskie ćwiczenia wykonywane w domusą skuteczne, zapisz się na pierwszą sesje i zapytaj rehabilitanta jak powinnaś dbać o nogę na pewno Ci pomoże, ja zrobiłam podobnie, tzn mój mąż. Wybraliśmy centrum rehabilitacji w gdańsku prowadzone przez Dominika Zaglanicznego, są częsciowo refundowani więc nie nadwyręzy to Twojego portfela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi