Andmax Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Mam pytanko?? Jestem ubezpieczony tylko w ZUS-ie po pracy wykręciłem sobie kolano, okazało się że mam naciągnięte wiązadła. Na 15 dni wsadzono mnie w gips, a potem dostałem jeszcze 9 i 11 dni na rehabilitację (tj rozruszanie nogi), czy w tym przypadku należy mi się jakieś odszkodowanie od ZUS-u?? Jeśli tak to co dalej?? dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postrzelony Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 NIE ,PONIEWAZ W UBEZPIECZENIU WYPADKOWEMU ,KTÓRE PŁĄCI PRACODAWCA DO ZUS PODLEGAJA TYLKO WYPŁĄCIE ODSZKODOWANIA ZA WYPADEK W PRACY WIEC NIE DA RADY:/MOZESZ UBIEGAC SIE TYLKO O ODSZKODOWANIE Z PZU jezeli opłącasz indywidualnie skłądki nas takie ubezpieczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postrzelony Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 wypadek w drodze do pracy lub z pracy jezeli sa swiadkowei to moze byc wypłącone z zakłądu jako 100PROPCENTOWY ZASIŁEK CHOROBOWY JEZELI bhp - spisze protokół na podstawioe jakis swiadow ,ale z tego tytułu nie ma odzkodowabnia i jest to wypłącone z wynagfrodzenia chorobowego lubzasiłku chorobowegp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi