KrzysztofOlejnik Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 w pracy podczas naprawy auta wpadłem do kanału, przy tym złamałem sobie kość kulszowa bylem 6 miesięcy na zwolnieniua w ZUS-ie dano mi 6% odszkodowaniaCzy 6% to wystarczająca ilość czy za mało? P.Sproszę o szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ava80 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 zgodnie z tabela norm procentowych:Złamanie miednicy z przerwaniem obręczy biodrowej jedno-lub wielomiejscowe - w zależności od zniekształcenia i upośledzenia chodu:a) w odcinku przednim (kość łonowa, kulszowa) 5-20 % pytanie więc jak poważne było zlamanie, jakies przemieszczenia? skutki na przyszłość? terminowy zrost? chód teraz?widełki znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztofOlejnik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 to bylo ulamanie kosci kulszowej bez przemieszczenia zrastalo sie 4 miesiace a teraz czasami pobolewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi