irek81 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam. Chciał bym się was zapytać czy firma Versus z Warszawy dochodząca odszkodowania jest godna zaufania a może ktoś z was miał kontakt i korzystał z ich pomocy? Prosił bym o wasze opinie na jej temat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek81 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Widzę ze nikt nie ma wyrobionego zdania na temat tej firmy biorę jeszcze jedną pod uwagę firmę adversum z warszawy może na jej temat ktoś ma jakieś zdanie . Prosił bym o wszystkie opinie i uwagi na temat ich działania i skuteczności. A może korzystaliście z innych z którymi było by warto porozmawiać każda wskazówka jest cenna dla mnie!!!Z góry dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ava80 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 poczytaj to forum - wyszukiwarka nie gryzie, a znajdziesz odpowiedzi.watek firm wałkowany był wielokrotnie i nikt nie wchodzi po latach by powielać swoje wypowiedzi sprzed 2-3 lat, a im dłuższy okres we wpisach tym chyba lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejgryczka Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Właściciel Versusa jest prawnikiem o bardzo dużej wiedzy z zakresu prawa i ubezpieczeń, Pomimo tego że to nasza konkurencja muszę przyznać, że jest wporządku. Co do Adversum to nie wiem jak działają. Poza tym warto posprawdzać inne oferty i poszukać info o innych pełnomocnikach i o sposobach ich działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek81 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Kontaktowałem się już z kilkoma firmami i jak na razie biorę te dwie pod uwagę ale szukam cały czas konkretnych opinii na ich temat. Każda wskazówka jest cenna!!!!Do andrzejgryczka o takie odpowiedzi mi chodzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Jakimś cudem trafiłem na ten temat - dzięki Andrzej Niewielu jest prawników, którzy darzą siebie wzajemnym szacunkiem. Już tyle lat walczymy po jasnej stronie mocy - Ty AnLex, ja Versus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi