Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Link4 - jak ocenicie link 4 ?

krzycho_4
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam kontaktowałem sie na blogu firmowym ale nie mogę znaleźć tych wpisów możecie jakiś link podesłać do bloga ekspert link4 miał niby sie przyjrzeć sprawie a tu zniknął gdzieś dziwne rzeczy sie tu dzieją

link4 sie boi bo za dużo wpisów negatywnych na ich temat sie pojawia ale gdyby nie robili jakiś dziwnych akcji z wypłatami odszkodowań oczywiście wpisów by nie było ale to świadczy o firmie link 4 jakie maja podejście do klientów oraz przyszłych klientów nie odpuszczę tej firmie i wszędzie będę o tym pisał ile razy usuną wpis gdzie kol wiek tyle razy go napisze z powrotem:) o firmie link 4 ze to nie kompetentna firma

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• karola_p

7

• tinka13

7

• Danuta1953

5

• janjarek

5

Top użytkownicy w tym temacie

jonwein222.

Z tego co widzę to zmieniła się platforma do obsługi bloga Linku i wpisy ze starego bloga nie są tam przenoszone (tam właśnie poruszałem moją sprawę). Opisz po prostu całą sprawę tam od początku. Sądzę iż, ktoś się powinien odezwać do Ciebie. Moją sprawę załatwiłem właśnie przez bloga, dzięki temu udało mi się dowiedzieć dlaczego tak a nie inaczej traktowano moją sytuację i sprawę rozpatrzono jeszcze raz.

witam dzięki za odpowiedz a co do pisania na bloga napisałem tam gdy jeszcze się dało na blogu link4 ale niestety nikt nie odpisał bo blog zniknął napisałem drugi raz na blogu w zakładce kontakt i tez cisza wiec już nie wiem ale tez dziwne bo z tego forum znikły moje zapytania i odpowiedzi wiec pozostaje mi tylko telefon do link 4

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Link4 nie chce mi wypłacić odszkodowania, bo wypiera się tym, że sprawa karna nie została zakończona. Z tym, że jest notatka urzędowa jasno wskazująca sprawcę! Sprawca kolizji nie ma uprawnień do kierowania pojazdami, polisę miał na siebie. Będą żądali od niego zwrotu wypłaconej sumy?

• 3 tygodnie później...

KOMEDIA.

To co oni zapisują w umowie, te wszystkie wyłączenia i terminy, nie wierzę, że ludzie to czytają i nie zdają sobie sprawy w jak wielkie bagno się w ten sposób ładują. Dzięki Bogu nie miałam z państwem do czynienia, bo mam w zwyczaju czytać takie pisma, ale mój wujek, wielki fan link4, szczycący się, że ma najbardziej znaną firmę za ubezpieczyciela, gorzko zapłakał jak mu dom zalało, a odszkodowanie było tak groszowe i wypłacone po takim czasie, że słów brak.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Szmatławcy i tyle ...na infolinii banda nie douczonych i chyba w połowie przeszkolonych osób ... Konczyła mi się polisa więc wymówiłam ją mailowo tak jak poinformowali mnie, że wolno zrobić, zadzwoniłam do nich by się upewnić czy otrzymali wszystko ...pani twierdziła,że nie i powiedziała bym wysłała dla pewności faksa - tak też uczyniłam ... minęło 5 lat, nic od nich nie otrzymywałam, żadnych pism, zupełna cisza ...nagle po 5 latach okazało się że została przeprowadzona rozprawa i mam komornika ... żart ... nieprzyjemności i problemy ...i totalnie nie wiem co z tym zrobić ...jedno jest pewne NIGDY WIĘCEJ ta dziadoska firma ... Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Witam! Ja jestem z Linkiem od trzech lat. Jesienią skradziono mi samochód(fajna Mazda 6) Po ok. czterech miesiącach otrzymałam wypłatę z polisy. Trzeba odrobinę cierpliwości,postępowanie policji trwało 2 miesiące i nie ma taryfy ulgowej,musi być postępowanie zakończone,nic wcześniej nie uda się zrobić! Gdy jest zakończone postępowanie,przekazałeś Linkowi wszystkie papiery,kluczyki,dokumentację samochodu,rachunki,faktury z przeglądów technicznych itp. To po 2 tygodniach jest decyzja o wypłacie odszkodowania. Ja jestem zadowolona i odetchnęłam z ulgą. Jednak ta machina działa.

• 4 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
Nie wiem bo nie miałem nigdy do czynienia z ta firma. generalnie korzystam tylko z multiagencji. Ostatnio ubezpieczałem samochód w Silesia Ubezpieczenie z Zabrza. Lubię tam chodzić, bo zanim i cos zaproponują porównują kilka rożnych ofert. W kwestii ubezpieczeń to przestrzegam przed braniem byle czego. Warto to przemyśleć, a czasem nawet dodatkowo dopłacić. Tu jest fajny artykuł o tym, że nie zawsze opłaca się oc najtaniej: silesiaubezpieczenia.pl/oc-najtaniej-nie-zawsze-oplaca-sie-kupowac-najtaniej/

• 1 rok później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 9 miesięcy temu...

pomocny1 wrote:

Ja jestem w lin4 i nie narzekam, ale w sumie nie miałem jeszcze sytuacji, która by sprawdzała jak wygląda u nich wypłata odszkodowań.

t3ż od kilkui lat mam ubezpieczenie wykupione w Link4 bo wychodzi mi najtaniej. Do tej pory nie miałem żadnej stuczki więc nie musiałem sprawdzać ich działania w praktyce