jonwein222 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 witam kontaktowałem sie na blogu firmowym ale nie mogę znaleźć tych wpisów możecie jakiś link podesłać do bloga ekspert link4 miał niby sie przyjrzeć sprawie a tu zniknął gdzieś dziwne rzeczy sie tu dziejąlink4 sie boi bo za dużo wpisów negatywnych na ich temat sie pojawia ale gdyby nie robili jakiś dziwnych akcji z wypłatami odszkodowań oczywiście wpisów by nie było ale to świadczy o firmie link 4 jakie maja podejście do klientów oraz przyszłych klientów nie odpuszczę tej firmie i wszędzie będę o tym pisał ile razy usuną wpis gdzie kol wiek tyle razy go napisze z powrotem:) o firmie link 4 ze to nie kompetentna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_ Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 jonwein222.Z tego co widzę to zmieniła się platforma do obsługi bloga Linku i wpisy ze starego bloga nie są tam przenoszone (tam właśnie poruszałem moją sprawę). Opisz po prostu całą sprawę tam od początku. Sądzę iż, ktoś się powinien odezwać do Ciebie. Moją sprawę załatwiłem właśnie przez bloga, dzięki temu udało mi się dowiedzieć dlaczego tak a nie inaczej traktowano moją sytuację i sprawę rozpatrzono jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonwein222 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 witam dzięki za odpowiedz a co do pisania na bloga napisałem tam gdy jeszcze się dało na blogu link4 ale niestety nikt nie odpisał bo blog zniknął napisałem drugi raz na blogu w zakładce kontakt i tez cisza wiec już nie wiem ale tez dziwne bo z tego forum znikły moje zapytania i odpowiedzi wiec pozostaje mi tylko telefon do link 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariatkatanczy Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Blog o odszkodowaniach - inny punkt widzenia: www . ilemogedostac . blogspot . com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 kolego link 4 to zlodzieje i basta bron boze abys mial jakas kolkizje lub inne szkody naprawisz sam za swoje pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazwsx123 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Link4 nie chce mi wypłacić odszkodowania, bo wypiera się tym, że sprawa karna nie została zakończona. Z tym, że jest notatka urzędowa jasno wskazująca sprawcę! Sprawca kolizji nie ma uprawnień do kierowania pojazdami, polisę miał na siebie. Będą żądali od niego zwrotu wypłaconej sumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tina Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 KOMEDIA.To co oni zapisują w umowie, te wszystkie wyłączenia i terminy, nie wierzę, że ludzie to czytają i nie zdają sobie sprawy w jak wielkie bagno się w ten sposób ładują. Dzięki Bogu nie miałam z państwem do czynienia, bo mam w zwyczaju czytać takie pisma, ale mój wujek, wielki fan link4, szczycący się, że ma najbardziej znaną firmę za ubezpieczyciela, gorzko zapłakał jak mu dom zalało, a odszkodowanie było tak groszowe i wypłacone po takim czasie, że słów brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Kilku znajomych ma , mówią że Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallinkaa Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Szmatławcy i tyle ...na infolinii banda nie douczonych i chyba w połowie przeszkolonych osób ... Konczyła mi się polisa więc wymówiłam ją mailowo tak jak poinformowali mnie, że wolno zrobić, zadzwoniłam do nich by się upewnić czy otrzymali wszystko ...pani twierdziła,że nie i powiedziała bym wysłała dla pewności faksa - tak też uczyniłam ... minęło 5 lat, nic od nich nie otrzymywałam, żadnych pism, zupełna cisza ...nagle po 5 latach okazało się że została przeprowadzona rozprawa i mam komornika ... żart ... nieprzyjemności i problemy ...i totalnie nie wiem co z tym zrobić ...jedno jest pewne NIGDY WIĘCEJ ta dziadoska firma ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomocny1 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ja jestem w lin4 i nie narzekam, ale w sumie nie miałem jeszcze sytuacji, która by sprawdzała jak wygląda u nich wypłata odszkodowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffal Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ile tam jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mala352 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witam! Ja jestem z Linkiem od trzech lat. Jesienią skradziono mi samochód(fajna Mazda 6) Po ok. czterech miesiącach otrzymałam wypłatę z polisy. Trzeba odrobinę cierpliwości,postępowanie policji trwało 2 miesiące i nie ma taryfy ulgowej,musi być postępowanie zakończone,nic wcześniej nie uda się zrobić! Gdy jest zakończone postępowanie,przekazałeś Linkowi wszystkie papiery,kluczyki,dokumentację samochodu,rachunki,faktury z przeglądów technicznych itp. To po 2 tygodniach jest decyzja o wypłacie odszkodowania. Ja jestem zadowolona i odetchnęłam z ulgą. Jednak ta machina działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadamian Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ja tam jestem od kilku miesięcy i przeraża mnie to jak piszecie o tej firmie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesiek01 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Nigdy nikt nie będzie zadowolony w 100% także bez obaw sadamian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1661348279 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Witam serdecznie. Nie krytykuję- nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1661348271 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 andreasw11 wrote: Witam serdecznie. Nie krytykuję- nie polecam Nie polecasz ponieważ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dynamical Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Nie wiem bo nie miałem nigdy do czynienia z ta firma. generalnie korzystam tylko z multiagencji. Ostatnio ubezpieczałem samochód w Silesia Ubezpieczenie z Zabrza. Lubię tam chodzić, bo zanim i cos zaproponują porównują kilka rożnych ofert. W kwestii ubezpieczeń to przestrzegam przed braniem byle czego. Warto to przemyśleć, a czasem nawet dodatkowo dopłacić. Tu jest fajny artykuł o tym, że nie zawsze opłaca się oc najtaniej: silesiaubezpieczenia.pl/oc-najtaniej-nie-zawsze-oplaca-sie-kupowac-najtaniej/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
litwin Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Takie kuriozum: LINK4 nie uzna a PZU uzna zniżki z zagranicy: http://pamietnikwindykatora.pl/2016/03/05/duzy-plus-dla-pzu-ale-nie-np-dla-link4-na-slowo-uznaja-ci-bezszkodowy-przebieg-ubezpieczenia-znizke-z-zagranicy/ a przecież to ta sama grupa kapitałowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys88 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Nie korzyłem, więc nie wiem, ale opinie czytałem nie za dobre ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignas Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 pomocny1 wrote: Ja jestem w lin4 i nie narzekam, ale w sumie nie miałem jeszcze sytuacji, która by sprawdzała jak wygląda u nich wypłata odszkodowań. t3ż od kilkui lat mam ubezpieczenie wykupione w Link4 bo wychodzi mi najtaniej. Do tej pory nie miałem żadnej stuczki więc nie musiałem sprawdzać ich działania w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi