nina8735 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 zlamalam reke w pazdzierniku w angli..nie wpisalam sie do ksiegi wypadkow..mam tylko pisma ze szpitala potwierdzjace wypadek..czy w tej sytuacji moge starac sie o odszkodowanie??prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Tak- można likwidować szkodę z wszelkich ubezpieczeń dobrowolnych NNW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nina8735 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ale mam tlyko isurance i tylko to ubezpieczenie posiadalam pry zlamaniuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 nina8735 wrote: ale mam tlyko isurance i tylko to ubezpieczenie posiadalam pry zlamaniuu To trzeba likwidować szkodę z tych ubezpieczeń które wówczas się posiadało. Jeśby było to złamanie wynikłe z wypadku komunikacyjnego to wówczas dochodzi roszczenie z polisy OC sprawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi