kasiek79 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 JAk JASMAR będzie na forum to na pewno poda ci namiary.Ja mogę tlyko powiedzieć ze musisz uzbroić się w cierpliwosć. Ja miałam podobne złamanie (wieloodłamowe skrętne) i na zwolnieniu siedziałam 7 miesięcy a i teraz nie ejstem w pełni sprawna. CO do strzałki to u mnie też nikt na nią nie patrzył i sama "się wstawiła" elegancko i bardzo szybko zrosła. Ja na szybszy zrost jadłam skorupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzi Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 ok dziękibyłam wczoraj na kontroli i kolejnym zdjęciu i wielkie nic, prześwietlenie wygląda jak kopia poprzedniego .Rada lekarza dalej zastrzyki i nic więcej mam dość przysięgamzacznę chyba eksperymentować z KALCYTONINĄ ŁOSOSIOWĄpróbował ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Skorzystaj z tego namiaru na tego dobrego lekarza! U mnie rowniez na 2 rtg zdjecia byly bez zmian. Na kolejnym rtg zrost poszedl tak do przodu, ze nagle lekarz powiedzial mi ze mam chodzic odrazu bez kul, po 3 miesiacach trzymania nogi w powietrzu! Jednak warto pomóc zrostowi ( jakas rehabilitacja czy cos innego). W moim przypadku bralem systematycznie osteogenon. oklady z zywokostu oraz rehabilitacja (pole, krio oraz laser- mysle za najbardziej wplywa na przyspieszenie zrostu+usmierza ból). Znów zastrzyki Ja bralem prawie 2 miesiace i wg mnie to bylo juz dlugo. Wiem, ze sa skuteczne przy zlamaniach ale podobno oslabiaja zastawki serca. Szybkiego zrostu zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzi Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 dziękuje ja kuje się już w uda bo brzucha dotknąć nie mogłamkolejna wizyta dopiero za miesiąc ale jutro mam prywatnie dwie konsultacje zobaczymy co powiedzą inni lekarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
araya Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ja kułem sie całe 4 miesiące do dzisiaj mam zrosty na brzuchu.Teraz przeszedłem na tabletki vessel due i jestem szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar1 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 andzi wrote:BARDZO CIĘ PROSZĘ O TEN KONTAKT DO PIEKAR BYŁAM TAM DZISIAJ ALE DOSTAŁAM TYLKO NUMER DO PORADNI PRZY SZPITALUPrzepraszam dawno nie pisałam-niestety nie czytałam też-zaraz nadrobię-bo u mnie w domu istny szpital. Tylko najstarszy syn zdrowy.Podaję namiary do prywatnego gabinetu ordynatora z Piekar. Przyjmuje na ul. Diamentowej (poszukaj sobie w Internecie jak tam dotrzeć) w środy od 15. Jak zjawisz się u niego w środę, to od razu powinien Cię "wkręcić" do Poradni na czwartek (niekoniecznie do siebie) - ze mną tak było. Zadzwoń tam-32 768 11 22 i jakby nie było wolnego terminu, ubłagaj panią, ze musisz. Acha to jest dr Semenowicz. No chyba, że to już nieaktualne. Przepraszam wcześniej nie dawałam rady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzi Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 jasmar1 wrote:andzi wrote:BARDZO CIĘ PROSZĘ O TEN KONTAKT DO PIEKAR BYŁAM TAM DZISIAJ ALE DOSTAŁAM TYLKO NUMER DO PORADNI PRZY SZPITALUPrzepraszam dawno nie pisałam-niestety nie czytałam też-zaraz nadrobię-bo u mnie w domu istny szpital. Tylko najstarszy syn zdrowy.Podaję namiary do prywatnego gabinetu ordynatora z Piekar. Przyjmuje na ul. Diamentowej (poszukaj sobie w Internecie jak tam dotrzeć) w środy od 15. Jak zjawisz się u niego w środę, to od razu powinien Cię "wkręcić" do Poradni na czwartek (niekoniecznie do siebie) - ze mną tak było. Zadzwoń tam-32 768 11 22 i jakby nie było wolnego terminu, ubłagaj panią, ze musisz. Acha to jest dr Semenowicz. No chyba, że to już nieaktualne. Przepraszam wcześniej nie dawałam rady.Pozdrawiamzałatwiłam już sobie konsultacje w poradni w piekarach będę się leczyła u dr Pydyale i tak dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi