raf Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Uczestniczyłem wypadku drogowym w dniu 09,04,2010 ( JAKO POSZKODOWANY) podczas którego doszło do zderzenia bocznego wyniku czego uderzyłem w latarnie przewracajac ją okazało się ze mam skęcenie kręgosłupa szyjnego, byłem na zwolnieniu lekarskim 5 tyg. nosiłam kołnierz ortopedyczny. Wraz ze mną jechała moja 3 lenia córka która doznała stłóczenia lewego barku i do chwili obecnej nie ma możliwości aby namówić ja do jazdy samochodem lub innym środkiem lokomocji, odbyłem juz kila wizyt w gabinecie psychologicznym gdyz nie mozemy poradzić sobie z tym problemem.W dniu wczorajszym dostałem pismo z tytułu NNW w którym napisali mi iż na podstawie opini lekarskiej zarówno ja jak i moja córka wyklucza powstanie trwałego uszczerbku na zdrowiu oczywiscie nie mieliśmy żadnej komisji lekarskiej. Równiż czekam na odpowiedź z tytułu oc sprawcy gdzie byłem na komisji oczywiście bez córki. Proszę o podpowiedź jak napisać odwołanie w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam. Własnie dostałem kserokopie orzeczenia lekarkiego z komisji lekarskiej gdzie lekarz napisał nie stwierdzam trwałego uszczerbku na zdrowiu zarówno u mnie i mojej 3letniej córce a orzeczenie te wypisał radiolog..Doznane obrazenia wypisałem wcześniej. Proszę o pomoc w napisaniu odpowiedniego odwołania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi