izabelajaga Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 złamałam kość piętowa wieloodłamowo. uraz ten był powikłany ''zespołem sudecka''. kąt bohlera uległ zapadnięciu.... jednakże do złamania doszło w dniu wolnym od pracy.....czy z racji tego urazu należy się jakieś odszkodowanie z ZUS-u? czy takie odszkodowania należą się tylko gdy wypadek nastąpił w pracy? z góry dziękuje za odpowiedż. izabela gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izabelajaga Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 zlamalam noge w czasie wolnym od pracy. czy z tego tytulu nalezy sie jakies odszkodowanie z ZUS-u czy tez tylko w przypadku urazu w czasie pracy? z gory dziekuje za odpowiedz. z powazaniem . izabela gawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Campter.pl Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Jednorazowe odszkodowanie z tytułu wypadku od ZUS należy się wyłącznie w razie zaistnienia wypadku w pracy. Tym samym nie ma możliwości uzyskania odszkodowania w Pani przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziunia26-81.pl Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam miałem wypadek podczaz pracy złamałem kośc piętowom nie poddalem sie operacjiobecnie jestem na wypowiedzeniu choruje juz 7 miesięcy o jakie odszkodowania moge sie starac i czy zakład pracy musi mi cos wypłacic co musze robic abym cos odczymałczy moge starac sie o rętepozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi