izabelajaga Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 złamałam kość piętowa wieloodłamowo. uraz ten był powikłany ''zespołem sudecka''. kąt bohlera uległ zapadnięciu.... jednakże do złamania doszło w dniu wolnym od pracy.....czy z racji tego urazu należy się jakieś odszkodowanie z ZUS-u? czy takie odszkodowania należą się tylko gdy wypadek nastąpił w pracy? z góry dziękuje za odpowiedż. izabela gaweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
izabelajaga Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 zlamalam noge w czasie wolnym od pracy. czy z tego tytulu nalezy sie jakies odszkodowanie z ZUS-u czy tez tylko w przypadku urazu w czasie pracy? z gory dziekuje za odpowiedz. z powazaniem . izabela gawel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campter.pl Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Jednorazowe odszkodowanie z tytułu wypadku od ZUS należy się wyłącznie w razie zaistnienia wypadku w pracy. Tym samym nie ma możliwości uzyskania odszkodowania w Pani przypadku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziunia26-81.pl Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Witam miałem wypadek podczaz pracy złamałem kośc piętowom nie poddalem sie operacjiobecnie jestem na wypowiedzeniu choruje juz 7 miesięcy o jakie odszkodowania moge sie starac i czy zakład pracy musi mi cos wypłacic co musze robic abym cos odczymałczy moge starac sie o rętepozd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now