Samochodowy wypadek

Założył Ewaaa, 7 lipca 2010 · 750 wyświetleń · strona 2 z 2

tomek8077
Witam JoTaS, podaje ci namiary Europejska Kancelaria Brokerska, Tomasz Szczepuła ul.Z. Krasińskiego 24, 50-450 Wrocław
JoTaS
kurde ale to we Wrocławiu kurde daleko nie mam jak i za co pojechać🙁 czy jest może w lublinie siedziba??
tomek8077
Wybór należy do pana, każdy chwali swoje ja jestem zadowolony z usług pana Tomasza. Pan Tomasz polecił mi adwokata z Poznania kancelaria dziki-bursztyn54 & ranny-zmierzch75
tomek8077
Może pan wszystko załatwić przez telefon w internecie pan wszystko znajdzie wystarczy wpicać na google
tomek8077
Firma LESTA działa dopiero 5 lat a kancelaria Tomasza Szczepuły 11 lat i proszę nie wieżyć w takie bzdury co ten pan wypisuje, niech się pan zapyta ile proc. biorą.
JoTaS
Witam ale czy jest siedziba w Lublinie??
JoTaS
tomek8077 dziękuje bardzo, ale nie załatwiam spraw przez internet, wstawiam się osobiście, tak że będę próbował szukać na Lublinie
JoTaS
tomek8077 dziękuje bardzo, ale nie załatwiam spraw przez internet, wstawiam się osobiście, tak że będę próbował szukać na Lublinie
ava80

hm.. 50% uszczerbku i 70 tys dla dziecka?

przy dziecku 17% i w zasadzie mniejszych urazach, na razie bez sądu (poszedł pozew ale rozprawy nie było) mam ugodę zaproponowaną ponad 2 x tyle... więc coś niedużo tam wywalczono..

tomek8077
To 50% jeszcze nie koniec jeszcze jest 2 biegłych sądowych, razem ich było 5 i to zależy teraz ile sąd orzeknie, a twoim zdaniem ava80 to jaka kwota wchodziłaby w grę?
andrzejgryczka
Trochę "syf" robi się na tym forum.
JoTaS
trochę taa. jest coś na lbn ciekawego czy nie??