wisienka7 Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Witam!!!Podczas imprezy firmowej w czasie zabawy doznałam złamania obojczyka. Przez 6 tyg chodziłam w specjalnej kamizelce ortopedycznej. Teraz przechodze rehabilitację. Mam pytanie gdzie mogę udać się po odszkodowanie za wypadek? Jakie muszę mieć dokumenty by dostać odszkodowanie?Jekiego odszkodowania i zadoscuczynienia mogę domagać się od organizatora tej imprezy? Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominika Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 a jak wygladal ten wypadek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wisienka7 Posted July 28, 2010 Author Share Posted July 28, 2010 podczas imprezy były organizowane różne zabawy sportowe i w trakcie jednej z nich upadłam na ziemie i niefortunnie na prawy bark. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominika Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Spadłaś przez nieuwagę czy z winy zaniedbania lub złamania przepisów przez organizatora imprezy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzejgryczka Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Jeśli będziesz w stanie przypisać komuś winę za wypadek to możesz od niego dochodzić odszkodowania i zadośćuczynienia. W przypadku posiadania ubezpieczenia NNW możesz z niego skorzystać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now