pk0 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Witam! Mam dość duży problem związany ze swoja niemiłą przygodą, a mianowicie: wracałem sobie w nocy poboczem nieoświetlonej drogi. Nagle zostałem potrącony przez samochód, którego nie zdołałem rozpoznać, gdyż upadając na drogę głową doznałem wstrząśnienia mózgu. Ubezpieczony jestem w ZUS-ie, lecz przez tę wydaje się "potrzebną biurokrację" czekam już 3 tygodnie na jakieś odszkodowanie. Co dalej zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talic Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Osobiście mogę Ci doradzić skorzystanie z pomocy firmy odszkodowawczej Euco. Gdy ubiegałem się o odszkodowanie od swojego ubezpieczyciela, oni mi pomogli je zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabianopulos Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 pk0 wrote:Witam! Mam dość duży problem związany ze swoja niemiłą przygodą, a mianowicie: wracałem sobie w nocy poboczem nieoświetlonej drogi. Nagle zostałem potrącony przez samochód, którego nie zdołałem rozpoznać, gdyż upadając na drogę głową doznałem wstrząśnienia mózgu. Ubezpieczony jestem w ZUS-ie, lecz przez tę wydaje się "potrzebną biurokrację" czekam już 3 tygodnie na jakieś odszkodowanie. Co dalej zrobić?a co ma ZUS wspólnego z odszkodowaniem za wypadek na drodze?gdy sprawca jest nieznany odszkodowanie należy się z Ubezpieczeniowego Funduszu Gwarancyjnegohttp://www.ufg.pl/kontakt.jspx?mid=4&mitemid=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabianopulos Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 talic wrote: Osobiście mogę Ci doradzić skorzystanie z pomocy firmy odszkodowawczej Euco. Gdy ubiegałem się o odszkodowanie od swojego ubezpieczyciela, oni mi pomogli je zdobyć jaką prowizje pobiera ta bardzo ostatnio reklamowana "firma" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejgryczka Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 MADZIAROSA wrote: pracuję w e... Super Może w takim razie udzielisz fachowej odpowiedzi na zadane pytania, czy agenci - naganiacze nie mają aż takich kompetencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi