siukrzy Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam,Wczoraj wracając nocą wjeżdżałem na tzw "ślimak" zakręcający w prawo. Przy wjeździe nagle zobaczylem jak jakieś auto nadjechało z lewej strony i przecieło mi droge po czym wjechało na ślimak. Chcąc uniknąć wypadku rozpoczalem hamowanie, a ze nawierzchnia była śliska dobilem do barierek i na szczęście się od nich odbiłem. Auto nie nadawało się do dalszej jazdy. Silnik nie jest uszkodzony, obrysowany jest cały lewy bok, 2 felgi i opony zniszczone, lewy reflektor, oraz lewy amortyzator. Zadzwoniłem do PZU, przyjechała laweta i odholowałem auto na parking szczerzony. Mam wykupione OC i AC w PZU.Auto jest nowe, posiadam je 2 tygodnie, przebieg 700km. Czego moge się spodziewać, co z kosztami naprawy, kto to i jak pokryje?Z góry dziękuje, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIX Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam, Proszę jeszcze po poniższe dane, mianowicie: - POLICJA na miejscu niniejszego zdarzenia była?,- co ze sprawcą zdarzenia, ustalony - zatrzymał się czy zbiegł?,- co ze świadkami niniejszego zdarzenia, są? - najlepiej świadkowie niespokrewnieni z Twoja osobą. POWODZENIA Pozdrawiam Z poważaniemRemik K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siukrzy Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Policja nie była wezwana, sprawca pomknał, takjakby nawet tego nie odnotował, swiadkowie , jedynie pasażerowie auta, są to moi znajomi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIX Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 siukrzy wrote:Policja nie była wezwana, sprawca pomknał, takjakby nawet tego nie odnotował, swiadkowie , jedynie pasażerowie auta, są to moi znajomi.Witam ponownie,BŁĄD,BŁĄD,BŁĄD,w taki układzie TYLKO i WYŁĄCZNIE niniejsza szkoda Twojego pojazdu - może być JEDYNIE likwidowane z Twojego AC.POWODZENIAPozdrawiamZ poważaniemRemik K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi