Merlin901 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 niedawno mialem egzamin na prawo jazdy kat A. Jeszcze na placu manewrowym przy manewrze awaryjnego hamowania, troche za mocno nacisnalem hamulec przedni i pzekoziolkowalem do przodu razem z motorem. Efektem tego byla pzejazdzka karetka do szpitala gdzie dowiedzialem sie o zewanych wiezadlach w kolanie, oraz czekajacych mnie kilku operacjach i rehabilitacji przez co najmniej 6 miesiecy. Moje pytanie to czy moge sie ubiegac o odszkodowanie od Wojewodzkiego Osrodka Ruchu Drogowego? Dzwonilem i powiedzieli mi ze sa ubezpieczeni, ale to jedyna inormacja jaka od nich uslyszalem... Reszta jest tak przeze mnie jak i pzez nich niewiadoma... Nie wiem jak sie do tego zabrac... Jesli bylby ktos tak mily i cos podpowiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Będąc na egzaminie na pewno jest się ubezpieczonym, więc o odszkodowanie można się ubiegać. Odszkodowaniami zajmują się BHP-owcy, WORD na pewno ma swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi