le3o Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam zwichnąłem kostkę w drodze do pracy. Aktualnie jestem na stażu, a tak to jestem zarejestrowany w Urzędzie Pracy jako bezrobotny. Moje pytanie brzmi czy są jakiekolwiek szanse na odszkodowanie, czy warto w ogóle się o nie starać ?Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behapowka Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Jeśli masz ubezpieczenie NW to pewnie tak, bo ZUS za wypadki w drodze do pracy i z pracy do domu odszkodowan nie wypłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 le3o wrote:Witam zwichnąłem kostkę w drodze do pracy. Aktualnie jestem na stażu, a tak to jestem zarejestrowany w Urzędzie Pracy jako bezrobotny. Moje pytanie brzmi czy są jakiekolwiek szanse na odszkodowanie, czy warto w ogóle się o nie starać ?Z góry dzięki za odpowiedźZawsze warto próbować. Można likwidować szkodę z ubezpieczeń dobrowolnych NNW grupowych i indywidualnych. Odszkodowanie z ubezpieczenia NNW wylicza się jako iloczyn trwałego uszczerbku na zdrowiu i sumy ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi