ola91 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Witam! Miałam kolizje drogową byłam sprawcą wypadku i zgubiłam dokument który otrzymałam od policji, w konsekwencji tego nie mogę wypełnić oświadczenia od firmy ubezpieczeń z powodu braku danych. Drugą kopię otrzymał poszkodowany i 3 miała policja. Nie wiem czy mam iść do PZU, czy szukać tego dokumentu na policji (lecz nawet nie wiem który to oddział policji) lub iść do poszkodowanego który możliwe ze jest jeszcze posiadaczem tej kopii.Proszę o pilną pomoc ponieważ dzisiaj chcialabym to zalatwić. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ava80 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jeśli policja - to jest rejonizacja. To raz.Na dowolnej komendzie powinni Pani odpowiedzieć która jednostka przysłała wóz i tam szukać notatki. Jako poszkodowana z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że gdyby pojawił się u mnie sprawca kilka dni po wypadku i szukał kartki, która powinien mieć - nie byłabym zachwycona.. żeby nie powiedzieć dobitniej.. Po kopie dokumentów zawsze startujemy do źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola91 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Byłam dzisiaj na policji i bez problemu dostała kopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ava80 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ola91 wrote:Byłam dzisiaj na policji i bez problemu dostała kopię gratulujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi