marcinD Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 witammam taki kłopocik ,otóz miałem kolizje drogowa w drodze do pracy nie z mojej winy (jak to w holandi na autostradziue rano korki, pojazdy przedemna hamuja do zera ja zahamowałem do 0 km/h i po 2 max 3 sekundach uderza we mnie pojazd BUS niszczac moj samochod w stopniu znacznym) laweta zjawiła sie błyskawicznie zabierajac moj pojazd i pojazd sprawcy miałem wykupiony assistance( w przypadku wypadku badz kolizji moj ubezpieczyciel wysyła po moje auto lawete i nie musze placic za usługe ale niestety nie zdazyłem z tego skorzystac bo auta trzeba bylo usunac z drogi mozliwe jak najszybceiej )pan od lawety Holender poinformował mnie ze usługe musze zapłacic 200e plus po 3 dniach za kazdy dzien na parkingu 8e wiecej autko jest zniszczone i nie wiem co mam teraz zrobic nie jest w stanie jechac a pod blok u mnie w holandi raczej go nie przyprowadze bo co na to sasiedzi i co z nim tu zrobie przeciez sam nie naprawie i nie wiem czy ma sens naprawianie tego samochodu bo uszkodzenia sa znaczne moim zdaniem jakie sa pierwsze kroki zeby uzyskac odszkodowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinD Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 dzieki za niusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon 92 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Byl spisany protokol policji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi