olech Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Witam.Może orientuje sie ktoś, czy ubezpieszyciel po wypłaceniu odszkodowania za zniszcznie m.in.paneli podłogowych i ścian w wyniku zalania , ma możliwość , a raczej prawo ?skontrolowania, czy przekazane srodki pieniężne zostały wykorzystane w tym celu i w jakim zakresie?czyli czy innymi słowy , czy został przeprowadzony remont ?Jeśli tak,to do kiedy?dzięki za wszelkie sugestie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMIX Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Szanowny Panie, z otrzymanym od ubezpieczyciela odszkodowaniem może Pan zrobić to co tylko się Panu rzewnie podoba. To w jaki sposób, w tym na co przeznaczy Pan swoje odszkodowanie TO TYLKO i WYŁĄCZNIE Pańska sprawa i NIKOMU, w tym nawet wypłacającemu (ubezpieczycielowi) NIC DO TEGO. W tego typu przypadku (dot. wypłaty odszkodowania) ubezpieczyciel NIE MA ŻADNYCH PRAW. POWODZENIA Pozdrawiam Z poważaniemRemik K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelgawron85 Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Witam, Ja również otrzymałem odszkodowanie - za spalony sprzęt RTV, i również mogę z tym zrobić co chcę - z tego co wiem nie ma prawnego obowiązku przeznaczenia pieniędzy z odszkodowania na naprawę szkody i przedstawienia faktycznego wykorzystania pieniędzy od ubezpieczyciela, z poważaniemPaweł Gawron Link to comment Share on other sites More sharing options...
olech Posted October 17, 2010 Author Share Posted October 17, 2010 Dzięki serdeczne za szybką pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now