irishdh Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witam! dzisiaj rano przytrafiła mi się nie miła przygoda, mianowicie wpadłem w poślizg i uderzyłem w ścianę tunelu pod wiaduktem. Problem nastąpił gdy okazało się, że 01.10.2010 upłynęła ważność mojego badania technicznego. Czy są szanse na otrzymanie odszkodowania? Policja zabrała dowód, dostałem pokwitowanie. Pozdrawiam liczę na szybką i merytoryczną odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 jeśli nie było jakiś nadzwyczajnych, szczególnych aneksów do umowy to nici z odszkodowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irishdh Opublikowano 13 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 i nie ma możliwości obejścia i wyjścia z tej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIX Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witam, bardzo proszę o BARDZO DOKŁADNE przeczytanie OWU (ogólnych warunków ubezpieczenia) do Swojego AC i ......,i będzie wszystko jasne. A tak na marginesie, jaki to ubezpieczyciel??!. POWODZENIA Pozdrawiam Z poważaniemRemik K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irishdh Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Witam ubezpieczycielem jest Generali, a teraz zagłębię się w OWU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irishdh Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 "nie posiadajàcych w chwili zaistnienia szkodywa˝nego badania technicznego (potwierdzonegoodpowiednim wpisem do dowodu rejestracyjnegolub potwierdzonego zaÊwiadczeniem wydanymprzez Stacj´ Kontroli Pojazdów) - nie dotyczy szkódpolegajàcych na kradzie˝y pojazdu," Czyli jeśli udało by się załatwić zaświadczenie ze stacji kontroli pojazdów, że samochód był sprawny, to są szanse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi