irishdh Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Witam! dzisiaj rano przytrafiła mi się nie miła przygoda, mianowicie wpadłem w poślizg i uderzyłem w ścianę tunelu pod wiaduktem. Problem nastąpił gdy okazało się, że 01.10.2010 upłynęła ważność mojego badania technicznego. Czy są szanse na otrzymanie odszkodowania? Policja zabrała dowód, dostałem pokwitowanie. Pozdrawiam liczę na szybką i merytoryczną odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_1st Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 jeśli nie było jakiś nadzwyczajnych, szczególnych aneksów do umowy to nici z odszkodowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
irishdh Posted October 13, 2010 Author Share Posted October 13, 2010 i nie ma możliwości obejścia i wyjścia z tej sytuacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMIX Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Witam, bardzo proszę o BARDZO DOKŁADNE przeczytanie OWU (ogólnych warunków ubezpieczenia) do Swojego AC i ......,i będzie wszystko jasne. A tak na marginesie, jaki to ubezpieczyciel??!. POWODZENIA Pozdrawiam Z poważaniemRemik K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irishdh Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 Witam ubezpieczycielem jest Generali, a teraz zagłębię się w OWU Link to comment Share on other sites More sharing options...
irishdh Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 "nie posiadajàcych w chwili zaistnienia szkodywa˝nego badania technicznego (potwierdzonegoodpowiednim wpisem do dowodu rejestracyjnegolub potwierdzonego zaÊwiadczeniem wydanymprzez Stacj´ Kontroli Pojazdów) - nie dotyczy szkódpolegajàcych na kradzie˝y pojazdu," Czyli jeśli udało by się załatwić zaświadczenie ze stacji kontroli pojazdów, że samochód był sprawny, to są szanse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now