kometa Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 witam, mam taką dziwną sytuację :w maju brałam udział w imprezie integracyjnej dystrybutora naszej firmy . podczas tej imprezy upadłam i doznałam bardzo skomplikowanego złamania łokcia. mój bezpośredni przełożony obecny na tym spotkaniu wiózł mnie na pogotowie itd.po powrocie telefonicznie zgłosiłam wypadek u " behapowca" i do zarządu po czym udałam się na operację.leczenie zakończyłam we wrześniu, choc do pracy wróciłam w sierpniu. po raz kolejny zgłaszałam tą sytuację telefonicznie ale bhp kazał dzwonic do prezesa a ten się nie określił czy to uznac czy nie. pomóżcie bo nie wiem co robić dalej. obecnie od miesiąca przebywam na l4 bo dopadła mnie cięźżka depresja i chciałabym tez odejść z firmy ale nie wiem czy powinnam dopóki nie wyjaśni się sprawa mojego odszkodowania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kometa Posted October 29, 2010 Author Share Posted October 29, 2010 bardzo proszę o jakąś odpowiedź co powinnam teraz zrobić czy jest jakiś czas na zgłoszenie pisemne itd ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now