olka258 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Witam, niedawno miałam kolizje samochodową (nie z mojej winy) niestety w moim mieście jest tylko filia ubezpieczyciela a nie główna siedziba, która jest oddalona o 200 km ode mnie,byłam w Fili HDI powiedzieli że mam zadzwonić sama, po krótkiej rozmowie zlitowali się i zadzwonili coś tam podali.Wieczorem dzwonił ktoś od nich z pytaniem " czy szkoda została zgłoszona, jak tak do dobrze a jak nie to żeby się nagrać na sekretarke" nie ja z nimi rozmawiałam wiec nie mogłam wyjaścic wszytskiego od razu. i tu mam pytanie czy szkoda jest zgłoszona no bo w końcu skoro do mnie zadzwonili to muszą wiedzieć o problemie.nagrałam się dzisiaj na sekretarke z zapytaniem czy szkoda jest zgłoszona ale nikt nie oddzwonił. i co teraz czekać czy nagrać szkode na sekretarke (nie wiem czy to bedzie uznane w ogóle ?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabianopulos Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 zadzwoń na ogólną infolinię HDI i zgłoś szkodę : 801 385 500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts