wolek91 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam mam problem z hestia mianowicie starszy pan wjechał we mnie pod koniec sierpnia a dokladniej 30 wezwałem policje dostał mandat pozniej skontaktowałem sie z hestia i przyszedł rzeczoznawca i wycenił szkode na 2,5Tys było to dnia 14.wrzesnia, 2010 pięniadzę miały być po 30 dniach jest dzis 21 grudnia i nic ani odszkodowania ani żadnego kontaktu z hestia co teraz zrobic dodam ze nie moge sie do nich dodzwonić prosze o podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlobejko Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Firma ERGO Hestia nie wypłaca odszkodowańFirma nie wypłąca mi przyznanego odszkodowania od 1,5 miesiąca.Chodzi o szkodę majątkową.Mimo licznych telefonów wciąż słyszę to samo, że całą winę za zaistniałą sytuacją ponosi ich pracownik, tj. Michał M, który nie wykonał polecenia przelewu a jego kierownik, pan W. , nie ma możliwości wpłynięcia na swego pracownika.Chodzi o małą kwotę.Dla mnie oznacza to brak szacunku dla klienta i zwykłe oszustwo. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawnik4 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 wolek91 wrote:Witam mam problem z hestia mianowicie starszy pan wjechał we mnie pod koniec sierpnia a dokladniej 30 wezwałem policje dostał mandat pozniej skontaktowałem sie z hestia i przyszedł rzeczoznawca i wycenił szkode na 2,5Tys było to dnia 14.wrzesnia, 2010 pięniadzę miały być po 30 dniach jest dzis 21 grudnia i nic ani odszkodowania ani żadnego kontaktu z hestia co teraz zrobicdodam ze nie moge sie do nich dodzwonić prosze o podpowiedzProszę wystąpić z przedsądowym wezwaniem do zapłaty i koniecznie wystąpić o odsetki. Pismo proszę zrobić do wiadomości Komisji Nadzoru Finansowego - powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi