Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Odszkodowanie HESTIA !!!!!! Nie wypłacaja

wolek91
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z hestia mianowicie starszy pan wjechał we mnie pod koniec sierpnia a dokladniej 30 wezwałem policje dostał mandat pozniej skontaktowałem sie z hestia i przyszedł rzeczoznawca i wycenił szkode na 2,5Tys było to dnia 14.wrzesnia, 2010 pięniadzę miały być po 30 dniach jest dzis 21 grudnia i nic ani odszkodowania ani żadnego kontaktu z hestia co teraz zrobic

dodam ze nie moge sie do nich dodzwonić prosze o podpowiedz

• 2 tygodnie później...

Firma ERGO Hestia nie wypłaca odszkodowań

Firma nie wypłąca mi przyznanego odszkodowania od 1,5 miesiąca.

Chodzi o szkodę majątkową.

Mimo licznych telefonów wciąż słyszę to samo, że całą winę za zaistniałą sytuacją ponosi ich pracownik, tj. Michał M, który nie wykonał polecenia przelewu a jego kierownik, pan W. , nie ma możliwości wpłynięcia na swego pracownika.

Chodzi o małą kwotę.

Dla mnie oznacza to brak szacunku dla klienta i zwykłe oszustwo.

.

wolek91 wrote:
Witam mam problem z hestia mianowicie starszy pan wjechał we mnie pod koniec sierpnia a dokladniej 30 wezwałem policje dostał mandat pozniej skontaktowałem sie z hestia i przyszedł rzeczoznawca i wycenił szkode na 2,5Tys było to dnia 14.wrzesnia, 2010 pięniadzę miały być po 30 dniach jest dzis 21 grudnia i nic ani odszkodowania ani żadnego kontaktu z hestia co teraz zrobic

dodam ze nie moge sie do nich dodzwonić prosze o podpowiedz
Proszę wystąpić z przedsądowym wezwaniem do zapłaty i koniecznie wystąpić o odsetki. Pismo proszę zrobić do wiadomości Komisji Nadzoru Finansowego - powinno pomóc.