wolek91 Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Witam mam problem z hestia mianowicie starszy pan wjechał we mnie pod koniec sierpnia a dokladniej 30 wezwałem policje dostał mandat pozniej skontaktowałem sie z hestia i przyszedł rzeczoznawca i wycenił szkode na 2,5Tys było to dnia 14.wrzesnia, 2010 pięniadzę miały być po 30 dniach jest dzis 21 grudnia i nic ani odszkodowania ani żadnego kontaktu z hestia co teraz zrobic dodam ze nie moge sie do nich dodzwonić prosze o podpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlobejko Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Firma ERGO Hestia nie wypłaca odszkodowańFirma nie wypłąca mi przyznanego odszkodowania od 1,5 miesiąca.Chodzi o szkodę majątkową.Mimo licznych telefonów wciąż słyszę to samo, że całą winę za zaistniałą sytuacją ponosi ich pracownik, tj. Michał M, który nie wykonał polecenia przelewu a jego kierownik, pan W. , nie ma możliwości wpłynięcia na swego pracownika.Chodzi o małą kwotę.Dla mnie oznacza to brak szacunku dla klienta i zwykłe oszustwo. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
prawnik4 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 wolek91 wrote:Witam mam problem z hestia mianowicie starszy pan wjechał we mnie pod koniec sierpnia a dokladniej 30 wezwałem policje dostał mandat pozniej skontaktowałem sie z hestia i przyszedł rzeczoznawca i wycenił szkode na 2,5Tys było to dnia 14.wrzesnia, 2010 pięniadzę miały być po 30 dniach jest dzis 21 grudnia i nic ani odszkodowania ani żadnego kontaktu z hestia co teraz zrobicdodam ze nie moge sie do nich dodzwonić prosze o podpowiedzProszę wystąpić z przedsądowym wezwaniem do zapłaty i koniecznie wystąpić o odsetki. Pismo proszę zrobić do wiadomości Komisji Nadzoru Finansowego - powinno pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now