Polamany Andrzej Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam wszystkich poszkodowanych i nie tylko. Dowiedziałem się o możliwości przyznania dodatkowego odszkodowania za długotrwale cierpienia fizyczne spowodowane leczeniem złamanej nogi ( Do czasu obecnego miałem 3 operacje i 5 pobytóww szpitalu z tego powodu). Wypadek 25-12-2010r. zgłoszony, zaliczkowo dostałem 10% odszkodowania z PZU, dalej chodzę o kulach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polamany Andrzej Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Odpowiem sobie sam. Przeczytałem wszystkie posty że jednak mogę starać się o dodatkowe odszkodowanie z PZU, ale dopiero po zakończeniu leczenia i rehabilitacji. Problem jednak w tym żę zostało mi niewiele czasu i nie wiem czy się wyrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawnik4 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Z jakiego tytułu (ubezpieczenie OC, NNW) dostał Pan zaliczkowe odszkodowanie? Przy tak postawionym pytaniu bardzo trudno o udzielenie rzetelnej porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi