Polamany Andrzej Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Witam wszystkich poszkodowanych i nie tylko. Dowiedziałem się o możliwości przyznania dodatkowego odszkodowania za długotrwale cierpienia fizyczne spowodowane leczeniem złamanej nogi ( Do czasu obecnego miałem 3 operacje i 5 pobytóww szpitalu z tego powodu). Wypadek 25-12-2010r. zgłoszony, zaliczkowo dostałem 10% odszkodowania z PZU, dalej chodzę o kulach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polamany Andrzej Posted December 31, 2010 Author Share Posted December 31, 2010 Odpowiem sobie sam. Przeczytałem wszystkie posty że jednak mogę starać się o dodatkowe odszkodowanie z PZU, ale dopiero po zakończeniu leczenia i rehabilitacji. Problem jednak w tym żę zostało mi niewiele czasu i nie wiem czy się wyrobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prawnik4 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Z jakiego tytułu (ubezpieczenie OC, NNW) dostał Pan zaliczkowe odszkodowanie? Przy tak postawionym pytaniu bardzo trudno o udzielenie rzetelnej porady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now