malwinka_876 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Witam, Jakiś czas temu uległam wypadkowi w pracy. Byłam na L4 ponad 33 dni, po tych dniach wróciłam do pracy . Jednak ręka nadal mnie boli i uniemożłiwia mi pracę, chcę wrócić na L4. Moje pytanie brzi, czy jeżeli wcześniej miałam 100% płatnego zwolnienia to teraz też będę miała z racji powrotu z tej samej choroby? Dzięki za pomoc. Malwina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 malwinka_876 wrote:Witam,Jakiś czas temu uległam wypadkowi w pracy. Byłam na L4 ponad 33 dni, po tych dniach wróciłam do pracy . Jednak ręka nadal mnie boli i uniemożłiwia mi pracę, chcę wrócić na L4. Moje pytanie brzi, czy jeżeli wcześniej miałam 100% płatnego zwolnienia to teraz też będę miała z racji powrotu z tej samej choroby? Dzięki za pomoc. MalwinaJak najbardziej o ile jest to związane wypadkiem przy pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi