dragonek43 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 kilka dni temu uleglem wypadkowi motocyklowemu , pewnien pan wymusil pierszenstwo . W efekcie wypadku wyladowalem w szpitalu ze zlamana noga ( zlamana kosc piszczelowa oraz strzalkowa z przemieszczeniem ) oraz uszkodzona torebka stawowa(zlamanie mialo miejsce zaraz przy kostce). Przeszedlem operacje i moj organizm wzbogacil sie o 1xplytak metalowa 2 x sruba.spedzilem 4 dni w szpitalu ,czeka mnie 6 tygodni w gipsie oraz pare tygodni rehabilitacji . moje pytanie brzmi jakiej kwoty moge sie orientacyjnie spodziewac ( mam zamiar gromadzic cala dokumentacje i koszta ktore ponioslem z powodu wypadku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonek43 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 jeszcze dodalem ze mam skrecony staw skokowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Klimek Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Witam, proszę o kontakt telefoniczny w tej sprawie - 665 717 937. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi