matrix1624 Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prawnik4 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 W przypadku ubezpieczeń NNW brany jest pod uwagę tylko trwały uszczerbek na zdrowiu. Czy to mało to trudno powiedzieć, bo nie opisała Pani urazu oraz nie podała Pani wysokości sumy ubezpieczenia. Jeśli wypadek była wypadkiem komunikacyjnym lub przy pracy w grę może wchodzić również odszkodowanie i zadośćuczynienie z innych źródeł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzejgryczka Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 ZBANOWANY wrote: Można w tej sprawie skontaktować się z firmą - wystarczy tę nazwę wpisać w wyszukiwarce - udzielą informacji za darmo. Kolego forumowiczu, zasadą na forum jest zakaz reklamy. Szanuj prawo własności innych!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m-omega Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 matrix1624, troszke malo informacji, ale wydaje mi sie ze mozemy pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszekosinski Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 napisz odwołanie do pzu . Ja napisałem bo mi przyznali zaocznie. Stawałem na komisję i z 8 procent zrobiło się 12 za złamanie tojkostkowe z podwichnięciem stawu skokowego . Chyba jeszcze raz napiszę bo wydaje mi się że wg ich stawek to powinni przyznać około 16 procent a może i więcej . No ale z tych 16 tu procent byłbym zadowolony . Nie wiem bo nie ma kto podpowiedzieć . Warto się upominać o swoje . to co przyznali to nie zabiorą a może dołożą . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabuk Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 witam miałem złamanie trójkostkowe podudzia w tym więzozrost zakończone leczenie i czekam na komisje czy ktoś orjentuje się w procentowym odszkodowaniu na ile mogę liczyć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts