Jump to content
Forum Odszkodowania

Złamanie trójkostkowe podudzia prawego ze zwichnięciem

matrix1624
 Share

Recommended Posts

W przypadku ubezpieczeń NNW brany jest pod uwagę tylko trwały uszczerbek na zdrowiu. Czy to mało to trudno powiedzieć, bo nie opisała Pani urazu oraz nie podała Pani wysokości sumy ubezpieczenia.

Jeśli wypadek była wypadkiem komunikacyjnym lub przy pracy w grę może wchodzić również odszkodowanie i zadośćuczynienie z innych źródeł.

ZBANOWANY wrote:

Można w tej sprawie skontaktować się z firmą - wystarczy tę nazwę wpisać w wyszukiwarce - udzielą informacji za darmo.

Kolego forumowiczu, zasadą na forum jest zakaz reklamy. Szanuj prawo własności innych!!!

• 1 month later...
napisz odwołanie do pzu . Ja napisałem bo mi przyznali zaocznie. Stawałem na komisję i z 8 procent zrobiło się 12 za złamanie tojkostkowe z podwichnięciem stawu skokowego . Chyba jeszcze raz napiszę bo wydaje mi się że wg ich stawek to powinni przyznać około 16 procent a może i więcej . No ale z tych 16 tu procent byłbym zadowolony . Nie wiem bo nie ma kto podpowiedzieć . Warto się upominać o swoje . to co przyznali to nie zabiorą a może dołożą .

• 1 month later...
witam miałem złamanie trójkostkowe podudzia w tym więzozrost zakończone leczenie i czekam na komisje czy ktoś orjentuje się w procentowym odszkodowaniu na ile mogę liczyć ?