kasiunia0091 Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Nie dawno byłam sprawca kolizji jadąc wpadłam w poślizg potrąciłam pieszą idącą z rowerem po nie odpowiedniej stronie -pisałam o tym ... , nie miałam przy sobie dokumentów nie zdarzyłam odebrać ich z wydziału..Policja była co do kary dla mnie nic jeszcze nie wiem.. Ale konkretnie chodzi mi o to: Bo poszkodowana podała o Odszkodowanie czy przez to że nie miałam w ręku prawka mogę płacić je z własnej kieszeni? przyszło mi z warszawy pismo bym zilustrowała drogę i wypełniła formularz , poszkodowana była w szpitalu na obserwacji 2dni. Ogólnie doznała skręcenie stawu skokowego i nie groźnych potłuczeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszka Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Jeżeli w dniu wypadku miałas uprawnienia to nic nie zapłacisz. Zobacz na datę widniejaca na prawie jazdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiunia0091 Posted April 1, 2011 Author Share Posted April 1, 2011 Wypadek miałam 2.02.2011r a Na prawku data wydania to 25.01.2011r. samochód był ubezpieczony. a to pismo z warszawy??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiunia0091 Posted April 1, 2011 Author Share Posted April 1, 2011 25.01.2011r to data zdania prawka a na przodzie na prawie jazdy jest 1.02.11.czyli jakby dzień wcześniej miałam go oficjalnie w papierach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszka Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 No to bądź spokojna, miałaś uprawnienia w dniu wypadku, a pismo z prośbą o wyjaśnienia przychodzi z reguły do każdego sprawcy od ubezpieczyciela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts