mer Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zancie teraz jakieś ciekawe oferty ubezpieczeniowe ale takie naprawdę okazje ? muszę ubezpieczyć auto OC konkretnie i nie wiem gdzie teraz warto uderzyć PZU z tego co czytam odpada link4 też ni elepszy więc co mi pozostaje ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markotny Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 chcesz się ciekawie ubezpieczyć to pisz do mnie, oferuje fajne stawki i ciekawe produkty, jestem agentem firmy allianz, pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hik Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 ta allizanz i ciekawe stawki z tym to powiedzmy sobie szczerze różnie bywa ... poszukaj w jakiejś multiagencjii może się uda znaleźć jakąś korzystną ofertę ... Poza tym przyjrzyj się nowym oferta direct w internecie może się uda cos ciekawego znaleźć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Poszukaj najtańszego ubezpieczyciela. Ty nigdy z tego ubezpieczenia ( mowa o OC ) nie skorzystasz. Twoje ubezpieczenie jest przeznaczone, dla osób które nie daj boże, ucierpią z twojej winy w wyniku poruszania się tym pojazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi