natolinpiotrusu Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam wszystkich, jak pewnie wszyscy zauwazyli, ubezpieczenia na sieci sa rozne ! Proponuje porownanie na porownywarkach jak np. swiatubezpieczen, Otrzymalem tam pare ofert, zamowilem sobie rozmowe z mBankiem i kupilem polise.. !! Udalo mi sie wiec.. a co wy na ten temat ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryza Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ja korzystałem z porównywarki Izi.pl i też mi się udało... zwłaszcza zaoszczędzić czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet59 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 a ja poszedłem do multiagencji i wszystko mi wyliczyli w kilku tU. A żeby było zabawniej zdecydowalem sie na Liberty Diretc - bo okazalo się, że jest też dostępne u agentów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka28 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 O ile znajdzie się firmę, która ma podpisane umowy z większością TU, bo z tym różnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi