Kafarszczak Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam kilka dni temu mialem kolizje drogową której byłem sprawcą, szkody były niewielkie raptem zbita lampa u goscia w którego uderzyłem cofając autem, mam ubezpieczenie w compensie gosciu zlozyl wniosek o odszkodowanie przyszly mi papiery aby opisac cala sytuacje wszystko wypełniłem opisalem ktore elementy zostały uszkodzone u mnie i u poszkodowanego. Pytanie brzmi czy mi jako sprawcy kolizji przysluguje również ubezpieczenie z tytułu uszkodzenia auta czy jako sprawcy nie nalezy mi sie takie odszkodowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkodnik Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Z Twojego auto-casco - tak, z OC - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Potwierdzam jak wyżej, Ty napraw auto z AC, tyle że dostaniesz zwyżkę za szkodowość w AC i w OC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi