Witam,mimo iż na tym forum uzyskałam wskazówki to chciała spytać co jeszcze może być zawarte w tym piśmie:
-stan psychiczny
-utrata pracy przez wypadek (kierownik uznał iż po wypadku wydajność pracownika nie jest już taka jak przed,z tego też powodu odebrano mi godziny nadliczbowe -pieniążki z nich były przeznaczane na spłatę rat działki,kredyt na 10 lat).
-utrata pracy czyli bezrobocie
-stan psychiczny partnera z powodu czego plany życiowe uległy całkowitej zmianie
-skutki fizyczne po wypadku np.uniemożliwienie uprawiania sportu,utrata pojazdu a także strach przed użytkowaniem takiego jeśli kiedykolwiek by się pojawił (w tym przypadku motocykl-chopper)...i inne...ja jestem na lekach antydepresyjnych,nasennych,przeciwbólowych,rozkurczających itp. od lata 2010...kredyt i reszta życia płybie właściwie na pracy dorywczej lub zaciąganiu długów...poziom życia i możliwość uzyskania pracy jak przed wypadkiem jest nieporównywalny....czy to wszystko opisać?Cyz opis psychiki,stanu w jakiej się teraz znajduje mojej,partnera nie wyda się PZU śmieszna? 🙁 Od tamtego czasu nic już nie jest takie same....Jakimi artykułami mogę to poprzeć?Bardzo Proszę o rady....dokumentacje jaką daję teraz,PZU w ogóle nie bierze pod uwagę (dodam że na każdej historii choroby jest zaznaczone z powodów urazów powypadkowych itp.Pozdrawiam
P.S ...czy pismo powinno być w tonie grzecznym -proszącym-,czy faktycznym,stanowczym...?Trudno mi wybrać...ponieważ wiem że PZU żle się ze mną obeszło...
...i jakimi artykułami poprzeć....?