jankowska Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Mój mąż właśnie zmarł wczoraj w Szpitalu, zupełnie nie wiem, co mam robić. Pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 jankowska wrote: Mój mąż właśnie zmarł wczoraj w Szpitalu, zupełnie nie wiem, co mam robić. Pomóżcie Na wstępnie współczuję tragedii. Jeśli pytanie dotyczy ewentualnych roszczeń odszkodowawczych (co wynika z umieszczenia zapytania na tymże forum o tematyce odszkodowawczej) to wszytko zależy od tego jakie były okoliczności wypadku wskutek czego Pani mąż zmarł. Proszę więc opisać okoliczności i przyczyny wypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kancelaria Prawna Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 jankowska wrote: Mój mąż właśnie zmarł wczoraj w Szpitalu, zupełnie nie wiem, co mam robić. Pomóżcie Proszę napisać dokładnie co się stało i kiedy, bez tego ciężko będzie Pani pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankowska Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Całość wypadku opisywałam wcześniej, uważam że było niedopełnienie obowiązków ze strony szpitala........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 jankowska wrote: Całość wypadku opisywałam wcześniej, uważam że było niedopełnienie obowiązków ze strony szpitala........ Warto wobec tego wkleić tutaj co najmniej link, gdyż nikt nie pamięta wszystkich tematów, a co gorsze aby utożsamić dany temat z danym użytkownikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi