karol__201 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Witam, jakiś czas temu miałem wypadek; nie z mojej winy. Kobieta wjechała mi w tył auta. Przyjechał Pan z PZU dokonał oceny i sporządził kosztorys, który podważyłem udając się do Prywatnego Rzeczoznawcy Samochodowego. Nie ważne są sumy, ale to w jaki sposób teraz podważyć ich Kosztorys. Wiem, że muszę zwrócić się na piśmie ale jak to wszystko zacząć?? Proszę i pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkoda Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Po prostu złożyć do nich pismo za zwrotnym potwierdzeniem na kserokopii i załączyć kosztorys prywatnego rzeczoznawcy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saint Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Porównaj punkty, które w wykonanej opinii są dla ciebie korzystniejsze i napisz, że żądasz wyrównania. Do pisma dołącz opinie i fakturę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts