jordaNOS43 Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Witam, Proszę o pomoc. Mianowicie po szkodzie która miała miejsce u szfagra na podwórku ( szfagier cofając uderzył w mój samochód) Link4 zwlekało z wypłatą odszkodowania aż wkońcu gdy minęło 29dni po telefonie do nich okazało się, że odszkodowania nie przyznano. Podobna sytuacja w tym samym miejscu była rok temu lecz sprawca ubezpieczony w HDI, poszkodowany dostał wypłatę po 7 dniach. Co mam robić? LINK4 to oszuści, naczytałem się opini (wszystkie negatywne) chcę podać ich odrazu do sądu i sie nie bawić gdyż samochód jest potrzebny a pięniędzy na naprawe nie widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkoda Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Można naprawiać pojazd bezgotówkowo. Ewentualnie pisać odwołanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkodnik Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Ten sam wątek jest już w innym miejscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkoda Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Faktycznie- zdublowano tematy. Pytanie zadano już w temacie do którego link załączam poniżej: http://www.odzyskaj.info/viewtopic.php?id=8636 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts