thedave007 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 WItam! do zdarzenia doszło 30 marcaJestem ubezpieczony w ZUS, jako pracownik młodociany, nie obowiązuje mnie już książeczka ojca, tylko zaświadczenie RMUA, palca złamałem właśnie na własnym podwórku, pierwszy raz chcę się postarać o odszkodowanie, i nie wiem gdzie się udać co jest mi potrzebne i wogóle. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam,proszę rozwinąć okoliczności wypadku aby można było ustalić czy jest możliwość dochodzenia roszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 thedave007 wrote:WItam! do zdarzenia doszło 30 marcaJestem ubezpieczony w ZUS, jako pracownik młodociany, nie obowiązuje mnie już książeczka ojca, tylko zaświadczenie RMUA, palca złamałem właśnie na własnym podwórku, pierwszy raz chcę się postarać o odszkodowanie, i nie wiem gdzie się udać co jest mi potrzebne i wogóle.Proszę o pomoc.Szkodę można likwidować z wszelkich ubezpieczeń dobrowolnych NNW grupowych jak i indywidualnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi