thedave007 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 WItam! do zdarzenia doszło 30 marcaJestem ubezpieczony w ZUS, jako pracownik młodociany, nie obowiązuje mnie już książeczka ojca, tylko zaświadczenie RMUA, palca złamałem właśnie na własnym podwórku, pierwszy raz chcę się postarać o odszkodowanie, i nie wiem gdzie się udać co jest mi potrzebne i wogóle. Proszę o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Witam,proszę rozwinąć okoliczności wypadku aby można było ustalić czy jest możliwość dochodzenia roszczeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkoda Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 thedave007 wrote:WItam! do zdarzenia doszło 30 marcaJestem ubezpieczony w ZUS, jako pracownik młodociany, nie obowiązuje mnie już książeczka ojca, tylko zaświadczenie RMUA, palca złamałem właśnie na własnym podwórku, pierwszy raz chcę się postarać o odszkodowanie, i nie wiem gdzie się udać co jest mi potrzebne i wogóle.Proszę o pomoc.Szkodę można likwidować z wszelkich ubezpieczeń dobrowolnych NNW grupowych jak i indywidualnych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts