Eugeniusz B Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam, zdarzył mi się wypadek w trakcie którego uszkodzeniu uległo oko (dokładnie nastąpiło zniekształcenie rogówki), w skutek czego obecnie bardzo słabo widzę na to oko. Jestem ubezpieczony w Krusie, a wypadek zdarzył się na moim podwórku,w trakcie pracy. Jako odszkodowanie przyznano mi 2 tys. zł, od czego odwołałem się, lecz bez skutku, decyzja ponowie była taka sama. Obecnie mogę odwołać się jeszcze raz, dodam tylko, że zrobiono mi kolejne badania (tomografię oka), które w sposób o wiele dokładniejszy (wg. lekarza) pokazują jak duże jest uszkodzenie. Chciałbym dowiedzieć się jaką firmę warto wybrać by być reprezentowanym w sądzie, czy jest szansa w tym wypadku na sukcesywne odwołanie po raz drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kancelaria Prawna Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Eugeniusz B wrote: Witam, zdarzył mi się wypadek w trakcie którego uszkodzeniu uległo oko (dokładnie nastąpiło zniekształcenie rogówki), w skutek czego obecnie bardzo słabo widzę na to oko. Jestem ubezpieczony w Krusie, a wypadek zdarzył się na moim podwórku,w trakcie pracy. Jako odszkodowanie przyznano mi 2 tys. zł, od czego odwołałem się, lecz bez skutku, decyzja ponowie była taka sama. Obecnie mogę odwołać się jeszcze raz, dodam tylko, że zrobiono mi kolejne badania (tomografię oka), które w sposób o wiele dokładniejszy (wg. lekarza) pokazują jak duże jest uszkodzenie. Chciałbym dowiedzieć się jaką firmę warto wybrać by być reprezentowanym w sądzie, czy jest szansa w tym wypadku na sukcesywne odwołanie po raz drugi? Proszę napisać z jakiego ubezpieczenia składał Pan odwołanie, kiedy było zgłoszenie szkody, kiedy otrzymywał Pan decyzje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Eugeniusz B wrote: Witam, zdarzył mi się wypadek w trakcie którego uszkodzeniu uległo oko (dokładnie nastąpiło zniekształcenie rogówki), w skutek czego obecnie bardzo słabo widzę na to oko. Jestem ubezpieczony w Krusie, a wypadek zdarzył się na moim podwórku,w trakcie pracy. Jako odszkodowanie przyznano mi 2 tys. zł, od czego odwołałem się, lecz bez skutku, decyzja ponowie była taka sama. Obecnie mogę odwołać się jeszcze raz, dodam tylko, że zrobiono mi kolejne badania (tomografię oka), które w sposób o wiele dokładniejszy (wg. lekarza) pokazują jak duże jest uszkodzenie. Chciałbym dowiedzieć się jaką firmę warto wybrać by być reprezentowanym w sądzie, czy jest szansa w tym wypadku na sukcesywne odwołanie po raz drugi? 1) Tak, która według zapisów umowy którą z nimi Pan podpisze podejmuje się prowadzenia sprawy również w sądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi