pablopicasso Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 WitamMiałem kolizje drogową w skutek której uszkodzony został słup elektryczny (niezbyt poważnie ale potrzebna była naprawa ).Samochód jest własnością mojego brata a prowadziła go moja koleżanka. Właściciel pojazdu nie brał udziału w zdarzeniu.Czy i kto będzie obciążony kosztami naprawy słupa? Czy koszta pokryje ubezpieczenie OC pojazdu czy kierowcy?Dodam że pojazd ubezpieczony był w TUW.Liczę na odpowiedź.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekpoznan Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Oczywiście że pokryje to oc pojazdu. od tego w końcu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Witam, od 11 czerwca 2012 r. suma gwarancyjna na szkody rzeczowe wynosi 1 mln euro. Do tej kwoty TU pokrywa owe szkody. Także spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi