Jump to content
Forum Odszkodowania

uwaga mtu i hestia odpowiedzialność za szkodę kwoty gwarancyjne

Recommended Posts

MTU PRZENIEŚCIE UBEZPIECZENIE DOMU powódz szkoda2010 w mtu

2012-05-31 08:03 czwartek ~sylwester

placać cała skladkę mtu odpowiada z sumy gwarancyjnej 80 procent a za powódz 50 procent z pozostałych 80 czyli z sumy gwarancyjnej 15tys za sprzet i wyposazenie domu zostaje 6000 ale sie zdziwiłem a spałem ze swiadomością ze dom mam ubezpieczony na 150 tyś i 15 tyś sprawdzie sobie umowe paragraf 11 owu i rezygnujcie z tego bo to oszusci a na pytanie do agenta na ich infolini dojakich kwot odpowiadają to oczywiście do pełnych, a likwidacja ciągnie się od 2010 roku teraz napisałem do ich skrzynki skargi prosilem o kontakt telefoniczny i co 2 tygodnie i nic tez działa jak cała reszta system od annasz do kajfasza działa skutecznie aby klient stracił cierpliwość i zrezygnował ubezpieczenie u nich od zdarzeń losowych niepokrywa juz na starcie całości strat i teraz z doświadczenia wiem ze niewychodzi tak tanio, przy tej stawce jak nieodpowiadają do kwot jakich są w umowie to fikcja sprawdzcie sobie i dobrze sie zastanówcie bo ja już dałem sobie z nimi spokój jedna wielka LIPA