kasjan17 Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 pomozcie,w kwietniu zalalo mi pokój,w wyniku opadów deszczu ,nad pokojem mam taras(dom jednorodzinny),taras był remontowany 6 lat temu,dom mam ubezpieczony od 5 lat,a PZU stwierdziło ,że żle zabezieczony taras i nie ma podstaw do odszkodowania,tylko dlaczego przez tyle lat mnie nie zalewalo,czy moge sie odwołac i gdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 dartanians wrote:Jeżeli to wciąż aktualne, to napisz do mnie na maila, ja się popytam w tej sprawie.dartanians@wp.plLudzie napiszcie coś mądrego i postarajcie się pomóc na forum, a nie tylko kontakt na maila, kontakt na tel.. masakra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert1661348258 Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 witaj Kasjanale życie jest takie że nikt nic nie robi za tzw "dziękuje"wiedza "kosztuje".Ty chodzisz do pracy znasz się na tym co robisz.Ktoś zna się na odszkodowaniach i chce pomóc ale tez to jest jego praca.A za każda prace należy się wynagrodzeniepozdrawiamrobert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts